Panasonic lanserar!

Nyhet

Panasonic lanserar två nya kameror som vi tror kan bli riktigt populära med tanke på föregångarna och den succé man har hittat med i synnerhet FZ-serien och ljusstyrka f/2,8 rakt igenom. Nu kommer uppdateringen!

FZ300 får 25-600mm omfång med f/2,8 rakt igenom och nu med 4K-filmning. Vi har haft många och åter många supernöjda kunder med FZ200 och FZ1000 så vi hoppas, och tror, att FZ300 fortsätter i samma anda. Vädertätning, inbyggd WiFi, bättre skärm, sökare och 4K video gör att den blir mycket intressant för många. Mera information om FZ300 kommer på vår hemsida inom kort. Den andra nyheten är GX8 som ersätter GX7 med en helt ny sensor på över 20 mpixel (!), vädertätning, 4K Video och en ny avancerad bildstabilisering som ska slå ner den 5-axliga från konkurrenterna och toppen. Panasonic DMC-GX8 blir flaggskeppet. Säljstart ca 24 augusti.

Läs mer om DMC-GX8 här!

Läs mer om DMC-FZ300 här!