Fjälltur

Fredag och vi har fortfarande en betryggande mängd sommar framför oss - det kan inte bli bättre! Idag får vi rapport från Jens Olofsson som har gjort en fiskeresa till Arjeplogsfjällen. Njut och må den här dagen och hämta lite inspiration från Jens.

Det är klokt att förflytta sig till en plats som bjuder på något bättre väder och det verkar onekligen härligt i Arjeplogsfjällen. I alla fall om man får lita på bildmaterialet. Tusen tack för att du delar med dig. Jens berättar också om en praktisk detalj i sitt mail till oss:

"Denna gång provade jag Capture fästet från Peak Design. Mycket smidigt att ha kameran på axelremen till ryggsäcken. Använde min Sony a77 och ett Tamron 17-50mm som satt mycket säkert fast trots hopp och vadningar över jockar/bäckar."

Vi får in mycket glad respons på Peak Designs fina fästen och remmar. Du hittar dem här:

Titta närmare på produkterna från Peak Design


Vi önskar dig en fin helg med massor av tur - fjälltur - fisketur - kontur - kultur - eller vad du nu längtar efter!