Uppdatering: Sony A6000 & A7

Nyhet

Nu kan du som har en Sony A6000 få en uppdatering till din kamera som gör att den startar upp snabbare men det bästa är att du med denna uppdatering gör kameran mycket konkurrenskraftig när det gäller filmning!

Det är mycket trevligt när kameratillverkar uppdaterar produkter trots att de, relativt sett, inte är nya på marknaden längre. Det gör oss som köpt en A6000 glada och nöjda och man känner sig trygg med tillverkarens produkter. Sony A6000 är en favorit i klassen och nu blir den alltså ännu bättre. Med uppdateringen ver 2.0 får du tillgång till XAVC S, ett videoformat som gjort succé, med hela 50 Mbps i 24, 25 och 30p. Förutom att byta till senaste programvaran måste du ha ett SDXC-minneskort för att använda detta format. Fujifilm har varit mycket duktiga på uppdateringar som gör skillnad och nu kommer Sony med en uppdatering som gör skillnad - det gillar vi?

Även Sony A7, A7R och A7S får en uppdatering som gör kameran snabbare i uppstart, dock ej XAVC S.

Här hittar du uppdateringen: Sony v2.0 till A6000
Här hittar du SDXC-minneskort: Lexar & SanDisk SDXC