Uppdatering: Samsung NX500

Nyhet

Samsung har ivrigt uppdaterat sina produkter med nya firmwares vilket är både bra och smart då man ökar förtroendet för deras produkter och vi som använder Samsung får hela tiden en bättre kamera. Nu har man uppdaterat NX500!

Den nya uppdatering gör att autofokus blir ännu bättre! Snabbare och bättre i lågt ljus men även nya funktioner som fem olika zon-storlekar och en större och bättre Face detection. ÄVen fokusering i video-läget är nu bättre. Nytt PRO-läge i video med upp till 70mbps och upp till 25 minuter inspelningstid. Kameran läser även av en större del av sensorn i video-läget för att du ska få ännu bättre Full HD-upplevelse. Det och en hel radda andra förbättringar får du om du klicka på länken nedan och laddar ner den nyaste firmwaren, v1.10.

Samsung Supprt: NX500