Testa timelapse

Det här är något för dig som vill hitta på något nytt i sommar och vill skapa rörlig bild men med hjälp av den erfarenhet du har som fotograf. Panasonic har en mycket smart & bra funktion i sin kamera för Timelapse vilket gör det enkelt att komma igång...

Du kan börja med att se vår film om Timelapse som du hittar här: Youtube: Intervallfoto (Timelapse)

Om du är sugen på en ny kamera för att göra din egen film så rekommenderar vi nya Panasonic G7 som gör en färdig film till dig direkt i kameran och du kan via WiFi föra över den till din smartphone och därigenom dela dina filmer vart du än är i sommar. Mats har testat den här kameran ordentligt och gjort Timelapse direkt i kameran med den, exempel hittar du här: Panasonic Lumix DMC-G7 Test

Vill du veta mera? Ring eller maila oss så hjälper vi dig vidare!