Tävling, tema: fågel

Vi har haft ett ökat intresse för fågelfotografering senaste tiden vilket vi tycker är jätteroligt! Vi kör igång en tävling idag som pågår ändå till 31 augusti där vinsten är något riktigt fint!

Temat är fågel och du hittar tävlingsreglerna här. Fri tolkning, fri efterbearbetning, men vi uppskattar skicklighet inom fotografering högt. Du som tävlar med bidraget, ett bidrag per person, måste själv ha tagit bilden. Skicka in det som JPG och max 3MB. Skicka inte länkar eller komprimerade filer. Vinsten är en Tamron 150-600mm till valfri fattning - värde ca 11000kr. Under tävlingsperioden kommer vi att dela ut mindre priser till utvalda bidrag som vi visar i Bloggen eller Facebook. Vi förbehåller oss rätten att publicera bilderna i samband med tävling i våra sociala medier och ev. vinstskatt betalas av vinnare. Juryns beslut kan ej överklagas.

Då är alla reglerna klara och tydliga? Vi hoppas att du är med och deltar i tävlingen! Du skickar in ditt bidrag till blogg@cyberphoto.se enligt reglerna ovan. Du kan när som helst under tävlingsperioden skicka in ett nytt bidrag och därmed ersätta det föregående...så se till att komma ut i sommar och ta ditt livs fågelbild.

Lycka till!

Läs mera om Tamron 150-600:
Tamron SP 150-600/5-6,3 Di VC USD till Canon EOS
Tamron SP 150-600/5-6,3 Di VC USD till Nikon F AF
Tamron SP 150-600/5-6,3 Di USD till Sony DSLR/SLT