Tävling: Outdoor

För dig som gillar Jakt & Fritid så har vi vår avdelning Outdoor där vi bland mycket annat erbjuder kikarsikten från Meopta. Det här klassiska märket från 1933 och Tjeckien har riktiga höjdare i sitt sortiment och en av dessa produkter kan du vinna!

Tävlingen går ut på att du svarar på nedan två frågor och kompletterar med en motivering varför just DU ska vinna priset som är ett Meopta Meostar R2 1-6x24 kikarsikte, värde 11690kr. Du kan läsa mera om siktet via länken nedan. Svaren skickar du per mail till meopta@cyberphoto.se senaste den 24 juli och den 27 juli presenterar vi vinnaren. Innan du skickar in svaret, läs tävlingsvillkoren nedan.

Fråga 1 Vilket datum är det premiär för ripjakt i Sverige?

1. 20 augusti
X. 25 augusti
2. 1 september

Fråga 2 När får man jaga rådjur med drivande hund i Sverige?

1. 1 september - 31 december
X. 1 oktober - 31 januari
2. 15 september - 25 februari

Fråga 3 Motivera varför DU ska vinna siktet från Meopta!

Tävlingsvillkor
För att vara med måste du vara 18 år och bo i Sverige då det är en vapenrelaterad produkt. Du får skicka in ett (1) bidrag. Tävlingen pågår tom 24 juli 2015. Juryns beslut kan ej överklagas, ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Juryn består av personal hos CyberPhoto & Meopta. Endast svar inskickade till korrekt mailadress är med och tävlar. Svaren ska skickas in till meopta@cyberphoto.se senast 24 juli.

Om Meopta
Meopta är ett Tjeckiskt företag som tillverkat optik sedan 1933. Dom har alltid förknippats med kvalité och som bevis på det så lämnar dom ALLTID 10 års garanti på samtliga produkter. Deras toppmodeller, Meostar R1 och Meostar R2 serierna kommer dessutom med 30 års garanti om man registrerar dom på deras hemsida (http://www.meoptasportsoptics.com/en/warranty-registration.html) inom 30 dagar efter köp, denna 30 års garanti gäller även på elektroniken vilket är unikt och som inte många andra toppmärken inom kikarsikten för jaktavseenden har. De belysta kikarsikten från Meopta har 8 olika ljusstyrkor och mellan varje ljussteg är ett avstängningsläge. Det känns verkligen som att denna finess är framtagen av jägare som vet vilka finesser som är bra att ha ute i skogen! Jag upplever det som väldigt smidigt och praktiskt vid jaktsituationer där man vill att saker ska gå fort utan krångel mellan att ha belysningen av/på. De ljusaste lägena är låga och upplevs som behagligt ''glödande'' så man blir inte bländad när man använder det i mörker som tex. åteljakt på vildsvin. Vår expert på CyberPhoto Outdoor sätter Meopta som en favorit när det gäller kikarsikten då prestandan är i absolut toppklass på marknaden och nu har du chansen att få uppleva detta...se till att tävla med oss!

Lycka till!