Sony Ultravidvinkelkonverter 0,75x / FE 28/2,0

Test

En konverter för att få vidvinkel är ingen ny produkt men däremot en produkt som inte så många köper oavsett vilken kamera eller vilket objektiv man har. Men det kan vara en smart lösning till rätt användare...

Mats skriver så här: Som med alla konvertrar förlorar man mer eller mindre bildkvalité, men i mitten av bilden ser man faktiskt ingen större skärpeskillnad med eller utan konverter. Det ser riktigt bra ut och klart bättre än väntat. Det är i stort sett bara ut mot kanter och hörn som det blir lite mjukare och uppstår även mer kromatisk aberration. Men detta ser man bara om man granskar bilderna i 100%, vid standard bildvisning ser man normalt inte dessa försämringar.

Mera om denna spännande produkt hittar du här: Sony Ultravidvinkelkonverter 0,75x för FE 28/2,0