Sigma 24-35 F2 DG HSM Art

Nyhet

Art-serien från Sigma har blivit mycket populär tack vare en modern design och funktion ihop med mycket bra skärpa och optiska egenskaper. Nu lanserar de en 24-35mm med bra ljusstyrka, F2, rakt igenom hela omfånget. Hur tänkte Sigma med denna brännvidd?

Tanken är inte att slåss med 16-35mm och andra vidvinkelzoomar utan snarare att ha ett (1) objektiv som täcker behovet av fasta 24, 28 och 35mm objektiv. Tecknar så klart en fullformatssensor. Man har siktat på att ha ett ljusstarkt objektiv oavsett brännvidd och det ser vi att man har lyckats med och Sigma slår sig för bröstet och säger att man även optiskt ersätter alla de klassiska brännvidderna när det gäller bildkvalitet. Objektivet har en minsta bländare på F16 och nio (9) blad i bländaren. Kommer till Nikon, Canon och Sigma. Lanseringsdatum och pris är inte bestämt ännu.

Du kan boka redan nu - du hittar objektiven här:
Sigma 24-35/2 DG HSM Art Canon EF
Sigma 24-35/2 DG HSM Art Nikon F