Filterdags!

Nu är ljuset här som man längtat efter men ibland vill man ha lite mindre med ljus och då är gråfilter ett bra verktyg. Kolla in vår film som tar upp om just filter och beställ ditt nya filter samtidigt...

Du kan använda rabattkoden FILTER25 tom 30 juni 2015 för att erhålla 25% rabatt på DÖRR grå- och polfilter. Dessa håller mycket hög kvalitet och vi kan verkligen rekommendera dem för att få önskad effekt. Har du flera frågor om filter så kan du ringa eller maila oss. Har du tappat motivationen när det gäller fotografering, se till att skaffa dig ett ND-filter och ett leta upp ett vackert vattenfall eller bäck med en härlig omgivning, det kanske tom finns mitt i stan där du bor? Lycka till!

Film om filter: Youtube: Gråfilter & polfilter
En till om endast polfilter med exempelfilm: Youtube: Polarisationsfilter