Bröllop!

Många av oss har fått frågan om att fotografera bröllop och vissa av oss tackar Ja, andra Nej. Oavsett får du gärna dela med dig av dina bröllopsbilder till oss så får vi se hur vi gjort!

Den här bilden ingår i en serie tagna med Nikon 70-200mm på nästan full brännvidd. Själv arbetar jag i särklass mest med just 70-200mm då det ger ett bekvämt avstånd mellan mig och bröllopsparet. Lättare att flytta på mig för att hitta rätt bakgrund och de flesta 70-200mm är skarpa på full öppning vilket gör att brännvidden ihop med bländaröppningen ger en fin bokeh. Att arbeta på kortare brännvidder kräver högre ljusstyrka vilket är svårt på dagtid och få objektiv är skarpa på riktigt stor öppningar.

Skriv gärna en rad om hur du gjort när du tog bilden! Maila in till blogg@cyberphoto.se så får du en premie vid publicering!

/Tobias