Uppdatering: Samsung NX1

Test

Det här är en kamera som vi håller ögonen på då den innehåller så mycket teknik som visar vart vi är på väg, bakbelyst sensor, extrem autofokus, bra videoinspelning och en leverantör som mjukvaru-uppdaterar med jämna mellanrum för att hela tiden göra kameran bättre. Mats har skaffat sig NX1 själv och nu uppdaterat testet!

"Jag har en sån själv..." är en säljklyscha men i just detta fall har Mats skaffat sig en NX1 för att komplettera övriga kameror i sitt eget kamera-stall och därigenom är det en kamera som får extra testutrymme även vid sidan av drömjobbet, att testa kameror och objektiv på heltid. Vad tycker Mats om sin Samsung? Du kan läsa allt via länken nedan men både vi själva och de kunder som skaffat NX1 är imponerande av mycket. Autofokusen är mycket effektiv och troligen det "värsta" vi har sett. Du får gärna kika förbi i Lagershopen och kika på en NX1 och du kan även hyra din NX1 hos oss med 16-50mm och 50-150mm till ett mycket, mycket bra pris! Maila pro@cyberphoto.se för att erhålla priser på detta.

Nog pratat, här hittar du testet: Samsung NX1