Umeå idag: Nikon & Studio

Vi har Elinchrom (AIFO) på plats idag som visar studio-prylar, Nikon visar sitt sortiment och du har möjligheten att träffa och surra med Tobias Fischer, studiofotograf, och lyssna på föreläsningen kl 19:00 helt kostnadsfritt!

Northbike har lånat ut motorcyklar, vi har fotomodell på plats och du kan testa studioprylar och prata med Anders & Anders från AIFO som har alla prylar du behöver för att plåta i studio. Tobias Fischer som finns på plats har plåtat massor av häftiga uppdrag och häftiga människor vilket du kan se mer utav via länken nedan. Ta chansen att prata och få tips samt lyssna på den helt kostnadsfria föreläsningen han kör kl 19:00 ikväll. Platsen är, som vanligt, Studio 1646, Lärlingsgatan 18 i Umeå.

Vi slår upp dörrarna kl 16:00 och det finns varmkorv att hugga in på så VÄLKOMMEN!

Se mera här: Tobias Fischer Portfolio