Gamla goda Canon EF 135/2,0L USM

Test

Mats är nostalgisk och testar en riktig gammal goding. Under nästan 20 år har Canon EF 135/2,0L hållit sig aktiv i fotoväskan. För att sätta ribban högt i dagens test så låter han 135:an möta en ung och stark utmanare med oerhörd skärpa.

Nu är kanske 19 år ingen ålder som vi normalt höjer ögonbrynen åt men när det gäller objektiv så kanske du håller med om att det är en anmärkningsvärd ålder. Själva firar vi 20 år som e-handlare i år och reflekterar man över vilka otroliga saker som har hänt på marknaden under den här tid så blir det extra kul att ta en titt på dagens testmatch.

Så vad har han kommit fram till, vår käre Mats, kan verkligen en så pass gammal produkt tävla med dagens utvecklade modeller? Det är inte heller någon lätt motståndare den möter i Samyangs oerhört skarpa 135mm f/2. Vi skvallrar inte hur det gick här i bloggen - klicka in själv och läs helheten!

Här får du veta resultatet: Canon EF 135/2,0L USM