Fredag i Bloggen!

Idag finns det mycket att skriva om i Bloggen så fortsätt läsa! Canon lanserade nyligen XC10, en helt ny videokamera som kommer med mycket bra funktioner och nyheter så är du intresserad av filmning så läs vidare och besök oss på Lärlingsgatan 18 ikväll from kl 16:00, vi har nämligen XC10 på plats redan nu!

FOTOVECKAN´s sista kvällspass i Umeå går av stapeln idag och vad har vi att bjuda på? Förutom varmkorv & dricka för 0kr så är Canon på plats med sina produkter inom Foto & Video med videospecialisten Kalle Mörck i spetsen och den helt nya XC10 som är en 4K-kamera från Canon som är högst intressant ur många synvinklar. AIFO är på plats med allt från Elinchrom, EIZO, Lastolite, Tether Tools och mycket annat för dig som gillar att plåta studio. Passa på att surra med Anders & Anders från AIFO som kan hjälpa dig med allt inom studio.

Höjdpunkten blir kvällens föreläsning som startar kl 18:30 ikväll. Niclas Hammarström vann Årets bild 2014 med sin bild av grabben i Aleppo, Syrien. Niclas satt fängslad 43 dagar i Syrien och det gör att du får vara med om en föreläsning som tar dig med på en resa som vi, som tur är, slipper uppleva i Sverige. Det är ett begränsat antal platser så se till att vara i god tid. Platsen är 1646 Studios, Lärlingsgatan 18, Umeå. Vi öppnar dörrarna kl 16:00 och du är hjärtligt välkommen!

Läs mera om XC10 här: Canon XC10