FOTOVECKAN onsdag:

Idag fortsätter FOTOVECKAN i Umeå med Fujifilm på plats för att premiärvisa Fujifilm X-T10, Sony för att visa sitt foto & video-sortiment och produktspecialister på plats, TURA Scandinavia med bla. Sigma och Manfrotto och kvällens föreläsare, äventyrerskan Maria Granberg!

Vi öppnar kl 16:00 och bjuder på varmkorv och dricka så att du kan komma direkt efter jobbet eller skolan! Fujifilm visar hela sitt sortiment så kom in och surra kameror och testa dessa med alla objektiv som finns att välja på och på plats så klart. Sonys Sebastian Wivallius finns på plats och kan svara på allt inom Sonys sortiment med hjälp av Maria Granberg som finns för att prata kring sina äventyr och Sonys kameror. Föreläsningen är kostnadsfri och så är även varmkorven så ta en sväng förbi efter jobbet.

Innan föreläsningen kl 19:00 kan du även testa och prata objektiv med TURA som har bla Sigma där det finns många godbitar som 35mm f/1,4 ART samt 50mm f/1,4 ART bland mycket annat. Kom in och testa på din kamera och är du sugen på stativ finns både Manfrotto och Benro på plats för att visa sina produkter! Platsen är 1646 Studios, Lärlingsgatan 18, Umeå.

VÄLKOMMEN!

Maria Granberg Trailer: 3 mountains in 30 days