Du kommer väl?

Nästa vecka firar vi 20 år på nätet genom att bjuda in till FOTOVECKAN, ett fullspäckat schema varje dag efter jobbet eller skolan för dig som gillar foto & video. Du kommer väl och hälsar på?

Vi kommer att bjuda på fantastiskt bra föreläsare varje kväll som dessutom finns på plats för att surra kring fotografering och video. Missa inte Kennet på måndag kväll som är en mycket duktig konsertfotograf (rock/hårdrock osv) eller Martin Wallgren på tisdag som berättar om Timelapse och hur du gör dina egna filmer. Vi har fått se vad Martin kan göra under en utbildning den här veckan så det får du inte missa! Veckan fortsätter i samma anda med föreläsare varje kväll så se till att vara på plats i god tid...surra med leverantörerna och käka din middag i form av varmkorv hos oss. Du är hjärtligt välkommen!

Läs mer här: FOTOVECKAN 25-31 Maj