Dagens föreläsning - Umeå!

Idag kan du träffa Panasonic, Olympus, Network Innovation (EIZO-skärmar, X-Rite kalibrering, Epson, Wacom m.m.) och Nordic Photo Gear (Benro, Sunway m.m.) från kl 16:00 och sen kl 19:00 lyssna på föreläsning med Martin Wallgren om Timelapse, ett måste!

Martin finns på plats från kl 16:00 så kom gärna och träffa honom och surra kring Timelapse och annan fotografering/filmning och känn och kläm på Panasonics nya DMC-G7 som finns på plats för första gången! Kameran som filmar som en GH4 men kostar "bara" drygt hälften. Olympus visar alla sina objektiv och nya E-M5 Mark II och Network innovation finns på plats med skrivare, skärmar och resterande sortiment av ritplattor m.m. Dessutom bjuder vi på varmkorv :)

Som bonus är Johannes, egenföretagare som filmare och filmproducent på plats för att kunna diskutera allt kring filmning, produktval och hur man verkar som mindre företagare som filmare. Platsen är 1646 Studios på Lärlingsgatan 18 i Umeå, nära flyget, och vi öppnar dörrarna kl 16:00 och avrundar med föreläsningen 19:00. Du får gärna stanna kvar och prata med leverantörerna och Martin efteråt...

Se Martins produktioner här: Vimeo: Martin Wallgren