Canon lanserar!

Nyhet

Även om det inte är det bästa objektivet som Canon har tillverkat med avancerad teknik och ytbehandlingar så är det ett viktigt objektiv för det är första steget för många att utvecklas som fotograf - ett fast 50mm f/1,8!

Canon lanserar ett 39mm långt objektiv med fast brännvidd på 50mm och en ljusstyrka på f/1,8 som tar över efter föregångaren med samma specifikation. Den nya ser lite annorlunda ut och är nu kompletterad med STM som är en mjukare fokusmotor som gör att det ser bättre ut vid filmning men även mycket tystare. Ny ytbehandling som kallas för Super Spectra Lens Coating, en 7-bladig bländare och ett kompakt format med en närgräns på endast 0,35m gör det till en intressant glugg för tusentals fotografer och fotointresserade.

Boka redan nu: Canon EF 50/1,8 STM