Boka studio - erbjudande!

Vi har möjligheten att erbjuda 50% rabatt när du hyr 1646 Studios i Umeå! Passa på att utnyttja en av Sveriges bästa studios till ett riktigt bra pris, du har hela maj på dig att boka en tid ända tom 30 november.

Studion har fått beröm av Sveriges största fototidningar, fotografer och leverantörer och du som har besökt studion vet att det är en drömverkstad för en fotograf. Ordentligt med utrustning, allt är nytt och fräscht, ett riktigt kök, lounge, makeup-rum, toaletter och även en stor green screen för dig som hellre vill filma. Stor port betyder att du kan kan köra in en bil, snöskoter, motorcyklar eller annat otympligt.

Läs mera om studion här: 1646 Studios

För att utnyttja erbjudandet, kontakta info@1646.se senast 31 maj och ange CyberPhoto. Erbjudandet gäller studio & produkthyra, ej catering eller andra tilläggstjänster. Studion ligger ett stenkast från Umeå City Airport som trafikeras av SAS, Norwegian och Malmö Aviation flera gånger dagligen av respektive flygbolag.