Välkommen!

Vi kan nu presentera Knut Koivisto som håller i en föreläsning och tillsammans med Fujifilm som är på plats hela kvällen visar sortimentet och pratar kring porträtt-fotografering. Missa inte chansen!

För att fylla på med inspiration inför våren och sommaren så har vi bjudit hit Knut och Fujifilm som tillsammans kommer att leverera en kväll som ska ge just inspiration och nya grepp när det gäller att plåta porträtt. Det är kanske det som alla fotografer har gemensamt, att avbilda människor eller ibland djur i form av porträtt så se till att lära dig mera och känna suget efter att ta ditt livs porträttbilder! Vi öppnar redan 17:00 så att du kan träffa Knut och även Kalle från Fujifilm som har hela sortimentet med sig på plats.

Anmälan till blogg@cyberphoto.se och tid/plats är Lärlingsgatan 18, Studio 1646 kl 18:00 den 5 maj 2015. Hjärtligt välkommen!

Föreläsningen är kostnadsfri men vi ser gärna att du avbokar i så god tid som möjligt så att någon annan har chansen att få din plats.