Pentax K-3 II

Nyhet

Idag lanserar Pentax en ny systemkamera som stärker upp i ett populärt segment där Canon har 70D och Nikon D7200 och även en del spegelfria kameror kämpar för utrymme. Pentax K-3 II är här!

Pentax har lyckats bra med flera modeller och ryktena om fullformat gör att systemet håller fanan högt. Nu stärker man upp med K-3 II som är en intressant kamera och till ett bra pris! 24 Mpixel som vanliga K-3 men med Pixel Shift technology för att få extremt hög upplösning och detaljrikedom. Det betyder att den använder bildstabiliseringen för att kontrollerat ta fyra bilder snabbt med en liten förskjutning på sensorn och direkt bygga ihop till en bild med hög detaljrikedom. Det fungerar när du fotograferar porträtt eller i synnerhet landskap där du kan arbeta under stilla förhållanden.

För övrigt ett metallchassi i magnesium, 27 AF-punkter och 8,3 bilder per sekund med en mycket kraftig stabilisering som ger upp till 4,5 steg bättre förutsättningar. Autofokusen är förbättrad, brusnivåerna på höga ISO är lägre, inbyggd gyro-sensor och GPS. K-3 II blir en spännande produkt som vi kommer att testa så fort vi lagt vantarna på en...

Pentax K-3 II hus
Pentax K-3 II hus svart + HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR
Pentax K-3 II hus svart + SMC-DA 18-135/3,5-5,6 AL (IF) DC WR
Pentax K-3 II hus svart + SMC-DA L 18-55/3,5-5,6 AL WR