Öppet i Påsk!

Webshopen är öppen hela påsken, dygnet runt, som alltid! Vi kör också öppet som vanligt hela Skärtorsdagen men tar lite ledigt Långfredag och Annandag Påsk. Välkommen in på en bit choklad i shoppen imorgon!

Här ovan ser du när vi har öppet i helgen. Bor du i Umeå så kom gärna förbi på en chokladbit i Lagershopen under dagen och se till att fylla med foto, film eller mobilprylar inför långhelgen. Även om vi fick en hel del snö sista dagarna så är våren på gång och nu håller vi tummarna för att värmen kommer snabbt så att det blir lite snällare att komma ut och fotografera rent vädermässigt. Själv åkte jag härom dagen bil till Sävar, norr om Umeå, och såg tre rådjur som stod i motljus i en disig öppning invid skogsbrynet. Hade kunnat bli årets första riktigt bra bild...om kameran hade varit med istället för hemma på hyllan. Se till att ladda batterierna och ta med kameran när du är ute!

/Tobias, CyberPhoto