Nu är det vår!

Oavsett vad som händer nu vädermässigt så har vi bestämt att det är vår, även i Umeå! Värme är på väg uppåt och vi kommer att få varma, fina vårdagar framåt helgen så nu är det verkligen dags att du laddar kameran och ställer väckaren!

Solnedgång och -uppgång är den rätta tiden för att plåta så se till att ställa väckaren i helgen och stick ut ett par timmar innan resten av familjen vaknat. Ta med en termos och sittunderlag och kanske en vän så har du förutsättningarna för en riktigt fin upplevelse. Det ska jag göra! Vi skulle uppskatta om du har en bild på vilt som du vill skicka in och vi får visa i Bloggen, det är dags att hjälpas åt att inspirera och motivera till att ta oss ut för att plåta. Gör som Daniel i Agunnaryd (bilden ovan) och skicka in en bild till oss på blogg@cyberphoto.se som vi får visa upp i Bloggen. Tack på förhand!