Fujifilm lanserar

Nyhet

Idag har Fujifilm släpp den tidigare omskvallrade XF16 f/1,4R WR och som du ser har den prefixet WR som står för vädertätning. Det här är ytterligare ett intressant objektiv som gör Fujifilm så intressant som system.

Du kanske har kikat runt på olika system och har svårt att välja din favorit? Flera märken har bra produkter men Fujifilm har något riktigt bra i sitt system, ett otroligt bra utbud av vassa objektiv! Det här gör systemet populärt även om man inte kan erbjuda fullformat eller häftigaste filmfunktionen. Den nya XF16 har niobladig bländare, Nano GI coating och en närgräns på bara 15cm tillsammans med manuell bländarring. Gillar du att fotografera med fasta objektiv så måste du kika närmare på Fujifilms system för det innehåller riktigt fin objektiv och vi tror att nya 16mm fyller på med samma kvalité.

Boka ditt exemplar här: Fujifilm Fujinon XF 16/1,4 R WR