Efterlysning: Fågelbilder!

Många av oss gillar att fotografera fåglar och därför söker vi bilder som vi kan dela med oss av för att inspirera och motivera varandra nu när värmen har kommit och så även en hel del fågel.

Maila gärna in en bild till blogg@cyberphoto.se och skriv även vilken kamera och vilket objektiv du har använt. Just nu så är många intresserade av de olika 150-600mm objektiven som Sigma och Tamron erbjuder och du kan läsa utförliga tester på alla tre hos oss. Du hittar testerna via länkarna nedan. Sigma har verkligen lyckats när det gäller bildkvalité och känsla i objektiven, överraskande bra och det samma gäller Tamron som har en fantastisk bildstabilisering som möjliggör handhållet fotograferande. Vi pratade igår om hur Tamron och Sigma har fått fram otroligt bra objektiv de senaste åren som i vissa fall är bättre på många punkter än "original". Hela ART-serien från Sigma, Sports-serien likaså och sen Tamrons 24-70, 90 macro, 70-200 och 150-600mm.

Nu är vi förväntansfulla på nästa nyhet från dessa tillverkare...