DJI Phantom 3

Nyhet

Nu lanserar DJI sin nya Phantom 3 och man visar att man vill ta en särskild position på marknaden, lite som ett GoPro fast inom drönare för fotografering och filmning. Mycket intressant!

Här i Sverige är det till viss del fortfarande oklart vad som gäller när det kommer till tillstånd att flyga och filma eller fotografera och det är heller inte klart hur det ser ut framöver när det gäller detta men vi hoppas på ett tydligt och klart regelverk inom kort. Bortsett från det så är Phantom 3 mycket intressant och man har gjort det enkelt, den kommer i två versioner, Professional och Advanced. Med Live Streaming i HD (720p), ny typ av laddare, batterier och motorer är batteritiden bättre, uppladdningstiden kortare och Professional filmar även i 4K. Man har utvecklat Phantom och fått till en riktigt bra produkt som vi tror mycket på. Du kommer att kunna läsa mera om denna och göra en beställning inom kort (En beställning innebär inte köptvång) på vår hemsida för snabb leverans.

DJI Phantom 3 Vision med 4K-inspelning
DJI Phantom 3 Vision med 1080p-inspelning