D4s uppdatering

Nyhet

Nikon meddelar att det kommer en uppdatering till Nikon D4s som heter version 1.20 som ersätter 1.00 och 1.10. Det här är drömkameran för många av oss och glöm inte att du kan hyra en D4s av oss förmånligt!

Bland annat så innehåller uppdateringen en lång lista med lösningar till kända begränsningar på D4s men stödet för den nyare SB-500-blixten ingår också och man kan ställa in vitbalans m.m. för LED-belysningen i SB-500, en liten hint om att det kanske kommer en vassare blixt med LED-belysning snart? Begränsningar i S och M-läget när det gäller antalet bilder i continuous-release-läget är borta och så är även många andra begränsningar i kameran och man har gjort en hel del mindre uppdateringar för att kameran ska bli ett ännu bättre verktyg.

Vill du hyra en D4s? Kontakta pro@cyberphoto.se så hjälper vi dig att hyra denna fantastiska pjäs!