Än finns chansen...

Vi ser fortfarande norrsken under natten i Sverige så chansen att få uppleva detta är inte borta ännu, det är denna bild från Stefan Ekström ett bevis på! Men snart är det ljust så att det blir svårt att se...

Vi längtar efter sommaren och det underbara ljuset sent på kvällar och tidigt på morgnar blir något extra för oss som gillar att fotografera. Bilar, hojar, djur och människor börjar komma ut från vinterns dvala och därigenom ökar antalet objekt att fotografera snabbt. Vill du ta chansen att köpa en bra kamera till ett riktigt bra pris så har vi kvar ett fåtal Olympus E-M5 kamerahus och kit som är de sista vi har och får. Det är en fantastiskt bra kamera och till det pris vi nu säljer ut det för är det ett kap...först till kvarn gäller!

Olympus E-M5 kamerahus silver
Olympus E-M5 kamerahus svart
Olympus E-M5 kamerahus svart + M. Zuiko 12-50/3,5-6,3