Teaser!

Nikon har ju släppt en ny 300mm-glugg som många väntar på och du kanske också är nyfiken på hur den presterar? Mats har varit ute idag för att se vad den går för och han delar med sig av en hälsning från "utomhus".

Mats har kanske ett av världens bästa och roligaste arbeten som en foto-intresserad kan ha, nämligen att testa kameror och objektiv mest hela dagarna även om det så klart innebär en hel del mindre roligt som att sitta och skriva i timmar. Den här hälsningen kommer med en bild där en av skogens vänner också var nyfiken på hur den nya 300mm PF presterar. Mats hälsar att bildmässigt verkar den prestera "mycket bra" och vad det innebär får du läsa i det färdiga testet inom kort. Vill du läsa mera om själva objektivet så gör du det här nedan.

Nikon 300mm PF: Nikon AF-S 300/4 PF ED