Polaroid Cube

Test

Så passande till vår tävling idag så har Mats testat nya Cube för att se vad denna lilla och häftiga leksak duger till. Kolla in vad du kan vinna idag eller köpa imorgon i vår webshop...

Så här skriver Mats: Polaroid Cube är egentligen så enkel en kamera kan bli, det finns bara en knapp utanpå kameran och med den styr man alla funktioner. Eller "alla" är nog att ta i, det finns nämligen bara två funktioner, filmläge eller stillbildsläge. Ett tryck för stillbilder, och två tryck för att starta filmningen. För on/off håller man in knappen tre sekunder. Den filmar i HD och ger stillbilder med 6 Mpixels upplösning. Under luckan på baksidan finns plats för MicroSD minneskort, Micro-USB kontakt, samt knapp för växling mellan 720p eller 1080p. Batteriet laddas via Micro-USB kontakten.

Läs resten här: Polaroid Cube svart