Panasonic Lumix DMC-TZ70

Test

Panasonics TZ-kameror har varit superpopulära och många av er som läser detta har eller har haft en TZ någon gång. Hur är då nya TZ70? bara en i mängden? En efterföljare och evolution? Nej.

Så här skriver Mats: Panasonic Lumix DMC-TZ70 tycker jag är en rätt imponerande liten kamera. Den kan mer än de flesta, den tar bättre bilder än de flesta, och är tillika mindre än de flesta kompakter med liknande zoom-möjligheter. Som gjord för dig som ska ut och resa och som tröttnat på mobilens mediokra bildkvalité och få inställningsmöjligheter, men som samtidigt inte vill släpa på någon större kamera än denna smäckra långzoomare. Panasonic DMC-TZ70 ger så pass bra bildkvalité i sin kategori av kompaktkameror att det faktiskt landar på högsta betyg.

Resten finner du här: Panasonic Lumix DMC-TZ70 svart