Nikon Coolpix P900

Test

Nu har vi testat Nikons nyhet som chockade med 83x optisk zoom eller 2000mm brännvidd som mest. Du kan se våra testbilder och vårt test genom att klicka på länken nedan, utan kostnad som vanligt!

Du kan jämföra testbild på 24, 95, 550, 1200 och 2000mm brännvidd för att se och uppleva vilket omfång man får i samma kamera. Det här är smått otroligt vilket har märkts då många har lagt en order på denna kamera! Så här skriver Mats: Fotografer med intresse för djurliv eller natthimlen kan ha stor nytta av 16 Mpixel-kameran Coolpix P900, som med sin kraftfulla optiska zoom på 83x kan fånga detaljer som inte är synliga för blotta ögat. Fotografera direkt med snabb AF och kortare avtryckarfördröjning, samtidigt som vibrationsreduceringen Dual Detect Optical VR motverkar skakningsoskärpa. Utnyttja de flexibla kompositionsmöjligheterna som den vinklingsbara monitorn och den inbyggda elektroniska sökaren ger för att ta detaljerade stillbilder vid supertelefoto och spela in filmer i full HD. Det inbyggda stödet för GPS/GLONASS/QZSS håller koll på fotograferingsplatserna och bilderna kan delas direkt via inbyggt WiFi och NFC.

Resten finner du här: Nikon Coolpix P900