Sigma 24mm f/1,4 ART

Nyhet

Sigmas ART-serie fylls på och nu med ett fast 24mm-objektiv som kompletterar fint det befintliga sortimentet. Du kan förresten vinna ett 50mm f/1,4 ART i vår fototävling, läs mera längre ned i Bloggen.

Denna nyhet fyller ut en fullformats-sensor så klart och den tillsammans med Nikons lanseringar kickar igång den här veckan som innehåller elektronikmässan CP+ i japan. 24:an kommer till Nikon, Canon och Sigma (?) och priset är inte satt ännu. Den är fylld med fina glas för att minimera optiska fenomen som man inte vill ha och en närgräns på ca 25cm. 15 element i 11 grupper där asfäriska glaset sitter långt bak för att minimera tex Coma, en effekt på ljuskällor som uppstår i bla nattfotografering.

Mera information om pris och tillgång så fort vi har fått den informationen.