Samsung NX500

Test

Vi har testat Samsungs nya NX500 och du kan läsa testet redan nu hos oss. Det är ett enklare test då färdiga produktionsexemplar av NX500 inte finns ännu att tillgå. Men det finns en hel del att läsa redan...

Samsung är på hugget nu och vi har sålt många NX1 senaste månaderna vilket bevisar att intresset är högt. Är du också nyfiken på Samsung så läs testet och håll koll i Bloggen för det kommer en hel del kring dessa produkter inom kort. Så här skriver Mats: NX500 har samma bakbelysta CMOS-sensor som NX1:an, bakbelyst är unikt för denna sensorstorlek (APS-C). Denna teknik ökar ljuskänsligheten med upp till 50%, jämfört med en frontbelyst sensor med samma storlek och upplösning. NX500 (& NX1) har en sensorupplösning på hela 28 Mpixel, vilket är hittills den högsta upplösningen bland APS-C-kameror. Sensorn är tydligen också kapabel till mer än vad dessa kameror är programmerade för idag, den ska t ex enligt Samsung klara av filmning i 6,5K med 240fps!

Läs hela förtestet här: Samsung NX500 kamerahus svart + NX 16-50/3,5-5,6 PZ ED OIS