Firmware EOS 5D & 1D

Nyhet

Canon har lanserat en ny firmware som korrigerar autofokus, små stavningsrättelser och andra detaljer när det gäller menyer, fenomen i bilden som kan uppstå och en hel del annat så uppdatera gärna din EOS.

Nyaste versionen till 1D X heter 2.0.7 och den till 5D Mark III heter 1.3.3 och går att ladda ner på Canons hemsida. Att ladda ner en ny firmware blir viktigare och viktigare och vi ser på flera nya kameror att man kan förbättra dem rejält med en eller ett par uppdateringar och det är en trend vi kommer att få se framöver vilket känns bra då man förlänger livslängden på kamerorna och breddar användningsområdet. Alla stora leverantörer pratar ny firmware, eller grundprogramvara, som en del av produktens värde, något som inte var lika viktigt för några år sen.