Värmen är här?

Vet inte hur det har varit statistiskt sett men visst känns det som en mildare och varmare vinter "än vanligt"? Snön ska ju ligga vit och vacker just nu, i alla fall i norra delarna av vårt land, men det är inte riktigt så...

Den här bilden har Johan Dahlkvist skickat in till oss och det är inte så svårt att se vilken stad som är avbildad, eller hur? Att det kan vara ett milt klimat i Skåne är ingen nyhet eller ovanlighet och därför kan en vinterbild se ut så här. Nu håller vi i vilket fall tummar och tår för att det ska komma snö och kyla så att det blir lättare att ta de där vackra vinterbilderna som blir så vackra, i synnerhet om man kan kombinera det med en vacker solnedgång eller norrsken. Johans bild är med i tävlingen och kategorin Landskap, så se till att Johan får lite konkurrens och skicka in din bästa bild och ta samtidigt chansen att vinna en ny kamera! (Läs mera om tävlingen längre ned i bloggen)

Ha en fin tisdag!