Sony HVL-F60M

Test

Den mörkaste dagen på året, eller i alla fall dagen då ljuset kommer tillbaka, är en bra dag för att presentera ett test på en blixt, eller hur? Sonys HVL-F60M är en kompetent blixt som Mats har testat!

Så här skriver Mats: Blixten är väderskyddad och känns robust byggd. Vinklingsfunktionerna av blixthuvudet går med lagom motstånd, och man behöver inte trycka eller hålla inne någon låsknapp för att kunna vinkla blixten, vilket jag personligen tycker är ett stort plus. Måste även passa på att hylla Sonys mycket unika och geniala vinklingsbara lösning för blixthuvudet, så här borde alla blixtar vara konstruerade för stående bildtagning (se bild nedan). Men prova för guds skull inte vrida på blixthuvudet som med vanliga standard-blixtar, för det går inte.

Resten hittar du här: Sony HVL-F60M