Metabones Adapter ULTRA T

Test

Vi har testat Metabones ULTRA T som används för att det ska fungera med Canons EF-objektiv på en Sony med E-mount. Det här är populära produkter och många undrar hur bra de fungerar och nu får du svaret...

Mats skriver: Ny uppgraderad modell. ULTRA T verisonen har bland annat ett nytt förbättrat glas jämfört med föregångaren. 5 linser i 4 grupper med Tantal-behandlat glas för att öka den optiska prestandan, detta har gett bättre kantskärpa och minskad vinjettering/distorsion. En mycket unik adapter som minskar brännvidden och ökar ljusstyrkan, ungefär som en omvänd telekonverter som istället ökar brännvidden och minskar ljusstyrkan. Speedboostern gör att du kan använda i stort sett alla Canon EOS-objektiv på din Sony med E-Mount (t ex NEX, A7R, A6000 m.fl).

Läs allt om Metabones ULTRA T här: Metabones Adapter ULTRA T med Speedboosterfunktion