Metabones Adapter T

Test

Vi fortsätter testerna av Metabones så att du ska få veta vad du kan förvänta dig av dessa populära adaptrar. Mats har använt de flesta produkter i kategorin och har därför bra referenser för att se vad som är bra...eller mindre bra.

Mats skriver: En mycket suverän adapter som gör att du kan använda i stort sett alla Canon EF-objektiv på din Sony med E-fattning (t ex NEX, A7R, A6000 m.fl). Denna adapter tecknar även ut hela bilden med fullformatskameror. Alla Canon EF och EF-S-objektiv tillverkade efter 2006 stöds med både bländarstyrning och EXIF-data. Autofokus fungerar med vissa objektiv och lista på dessa finns längre ner på sidan.

Vilka som fungerar och hur bra hittar du här: Metabones Adapter T för att använda Canon EF objektiv på Sony E-Mount Mark IV (t ex NEX, A7R, A6000 m.fl.)