Komplettering Wenpod

Nu har vi även X1 i lager, den smidiga lösningen för dig som använder GoPro men vill ha ett bättre resultat när du cyklar eller kör MC. Den fungerar så klart till mycket mera men det är de mest naturliga användningsområdena.

Du kan läsa mera om X1 om du klickar här: Wenpod X1

Använd Wenpod X1 på dina befintliga GoPro-fästen och du kan även använda din smartphone i fästet som är inbyggt. Passar alla varianter av GoPro 3, 3+ och 4 så det är bara att "tuta och köra". Vill du se hur den fungerar så klicka på länken ovan och se filmen och läs all information om nya X1. Ger bra resultat om du monterar på cykeln, motorcykeln eller på en GoPole när du ska filma någon annan. Tänk på att den kan påverka säkerheten om du monterar den på en hjälm. En riktigt bra julklapp för den som gillar att filma med sin GoPro!

Tips på bra tillbehör: GoPole Evo Extension Pole