Gott nytt år!

Härmed önskar vi dig som följer vår Blogg ett riktigt gott nytt år! Om du bara råkar hamna här i Bloggen så se till att börja följa den under 2016 så missar du inget av det som händer inom foto och video.

Nyårslöften. Har du några den här gången? Vi har ett par löften till dig som följer oss och är kund hos oss. För det första kommer det flera tester och videos under 2016 och för det andra kan vi lova att det kommer väldigt bra produkter varav vissa är mycket, mycket efterlängtade. Håll ögonen öppna redan i januari är vårt stalltips.

Vad är vi extra glada för under 2015? När det kommer till produkter så kan du läsa här vad vi tyckte om årets produkter: CyberPhoto Awards 2015 men en annan sak är alla filmer som vi hunnit göra under året. Johannes har gjort ett flertal filmer som lär ut grunderna i fotografering bland mycket annat. Kolla gärna in vår kanal på Youtube som du hittar här: Youtube: CyberPhoto

Astrofotografering har ökat under året och intresset för vårt himlavalv är större än tidigare, mycket roligt och givande! En annan trend är att fotografera fågel och natur har stärkts vilket vi märker på efterfrågan och antalet bilder som ni läsare skickar in inom den genren. Tävlingen som pågår till 3 januari (läs längre ned i Bloggen) har slagit alla rekord när det gäller inskickade bidrag, över 1500 bidrag har inkommit till oss, fantastiskt!

Kort sagt, TACK för att du valt att handla hos oss under 2015 och vi hoppas att du väljer oss i fortsättningen också. Gott nytt år!