Årets E-handlare 2015

Vi har vunnit utmärkelsen årets E-handlare 2015 av Pricerunner och genom de betyg som våra kunder har gett oss. Stort tack till dig som har handlat av oss och varit med att möjliggöra vår verksamhet - vi är jättestolta!

Det är 12 officiella året i rad som vi vinner utmärkelsen och vi är stolta, glada och tagna - ett kvitto att vi mestadels gör rätt! Som sagt är det du som kund och besökare som möjliggör vår verksamhet och att CyberPhoto kan fortsätta att verka som vi gör så vi vill passa på att tacka för din lojalitet och ditt intresse för vår hemsida. Hoppas att du gillar Bloggen, att vårt sortiment passar dig och att vi är trevligare än du förväntade dig när du kontaktat oss för det är vad vi vill vara. Du ska alltid känna att du kan kontakta oss om det är något vi kan förbättra!

Nog med ord, kort sagt vill vi passa på att säga TACK!