Sony A68

Nyhet

Just idag har Sony släppt en ny systemkamera, den heter Sony α68 och har snabb 4D FOCUS och hela 79 st AF-punkter.

Om du letar efter en DSLR-kamera med autofokus som kan följa motivet exakt, och som har världens högsta antal AF-punkter så gör du helt rätt i att kolla in den här höstnyheten från Sony - Sony a68. 4D FOCUS heter systemet som ger dig den här höga AF-prestandan. Du har även en konstant följande seriebildstagning på 8 bilder per sekund.

A68 bjuder på en 24MP 3 APS-C Exmor CMOS-bildsensor, Sonys snabba BIONZ X bildprocessor och gillar du att filma så finner du här möjlighet att använda XAVC S5-format som är mycket effektiv med sin snabba bithastighet på upp till 50Mbps.

Dessutom har Sony a68 en OLED Tru Finder-sökare med 100% bildtäckning och en 2,7" vinklingsbar bildskärm för att en mängd kreativa
vinklar utan att ergonomin blir lidande.


Klicka här för mer info-->