Peak Design lanserar!

Nyhet

Det är ett tag sen Peak Design introducerade Capture Lens och nu är de på väg till oss - snart i lager! Det här är en supersmart lösning för dig som ofta måste byta objektiv när du fotograferar, vilket är rätt många av oss...

Man kan växla mellan kamerahus men det är både dyrt och klumpigt och ofta blir det att man ändå vill växla mellan ett par eller tre objektiv på samma kamera för bästa möjliga bilder. Capture Lens finns till Canon, Nikon och Sony E just nu och är en supersmart produkt som vi gillar! Du får dessutom 25% rabatt (kampanjen gäller hela Peak Designs sortiment tom 30 november) just nu på din order så vänta inte med din beställning. Du hittar Capture Lens via länkarna nedan:

Klicka här: Peak Design Capture Lens, objektivhållare

Kolla filmen: Youtube: Capture Lens Kit