Peak Design

Nyhet

Produkterna från Peak Design fortsätter att vara mycket populära och nu har vi de limiterade remmarna hemma på lager - en riktigt, riktigt läcker rem som dessutom är en mycket bra produkt rent användarmässigt. Peak Design är det bästa i sin kategori!

Har du missat konceptet Peak Design? Kolla då in alla produkter från Peak Design och läs mera och produkterna via länkarna nedan. Smarta och i bra kvalitet gör att vi har nu över tre tusen användare bara i Sverige! Remmarna som vi nämner här ovanför är de bästa i sin kategori enligt oss och flera användare som vi pratat med. Jämfört med flera andra stora märken väljer man hellre Peak Design. Prova du också, du sparar 25% just nu...

Remmar:
Peak Design Slide marinblå kamerarem "Tallac Edition" (4 st fästankare ingår)
Peak Design Slide röd kamerarem "Lassen Edition" (4 st fästankare ingår)

Fästet:
Peak Design Capture Pro kamerafäste för bälte, med PRO-snabbplatta (Arca + RC2 med adapter)

Andra smarta produkter:
Peak Design Clutch II handledsrem
Peak Design Cuff handledsrem (2 st anchors ingår)