Jupio Power Vault Heat 6000

Test

Vi har testat ett populärt tillbehör som är perfekt nu när kylan sätter in! Mats har tagit med den lille kompisen Power Vault Heat 6000 ut i skogen och skrivit ner om det är något som du också ska införskaffa!

Mats skriver: Att jag ofta fryser ofta om händerna när jag är ute och testar kameror och objektiv är kanske inte så konstigt eftersom det är i stort sett bara ösregn och snöstorm som håller mig inne. Jag är mer än gärna ute när temperaturen kryper under tjugo minus eftersom det är i regel då som vintern är som vackrast. Handskar har jag därför provat en uppsjö av och har ännu inte funnit några som fungerar riktigt bra, inte ens dubbla med en tunnare fingervante innanför en tjockare tumvante utanpå fungerar bra i längden. Efter en liten stunds pillande på en kall kamera blir fingrarna oftast stela som järnspett och det tar för lång tid att värma dem innanför tumvanten, som då även den hunnit bli utkyld. Har även testat vantar med inbyggda värmeslingor, och visst, de värmde gott inomhus i 20 plusgrader. Men i 15 minus kände jag ingen som helst effekt utan frös bara ännu mer eftersom vantarna i sig hade usla värmeegenskaper.

Resten hittar du här: Jupio Power Vault Heat 6000 Handvärmare och Reseladdare

För dig som följer Bloggen erbjuder vi 30% rabatt på denna produkt med rabattkoden POWERHEAT i kundvagnen. Gäller tom 30 november och max 5st per kund.