Gyro-stabilisering

Nyhet

Nu har vi Jobos stabilisering med Gyro-funktion i sortimentet och det är en spännande produkt! Kolla gärna in produktfilmen på produktsidan för att få en uppfattning om hur bra de verkligen är!

Det här är en lösning man bara kunde drömma om till överkomliga pengar för bara något år sen men med drönarna (som DJI Phantom) kom dessa gimbals som är motordrivna och mycket effektiva i konsumentpriser. Vi har DJI Osmo som är en kamera som sålt fantastiskt bra och nu finns även GyroPod från Jobo som du kan använda till din systemkamera (spegelfria, mindre modeller), kompaktkamera eller smartphone. Gillar du att filma eller behöver ett julklappstips till någon som gillar att filma så är det här en kanonprodukt!

För kamera: Jobo MD-1 GyroPod för Spegelfria systemkameror
För smartphone: Jobo SP-1 GyroPod för Smartphones