Trial SM

I lördags avgjordes den fjärde deltävlingen i trial SM. Hela Sverige-eliten fanns på plats i Husum och det blev en spännande tävling. Inte minst med tanke på att regnet stundtals öste ner över området och gjorde banorna mycket svåra att bemästra.

Jag beslutade mig för att endast använda en optik. Att byta mellan olika objektiv i detta regn kändes inte aktuellt. Det fick bli en klassiker, Nikon 70-200/2,8 på min D3:a. Visst saknade jag en vidvinkel på många ställen runt banan för att kunna fånga lite sköna bilder från nära håll. Men det får bli en annan gång.

För er som inte sett trial live ännu så kan jag varmt rekommendera ett besök ute på någon tävling. Det är helt fenomenalt att se dessa ekipage klättra över de mest oframkomliga hindren där man själv skulle behöva en rejäl stege för att klara samma mål.

För mig återstår nu bara en noggrann rengöring av kamerautrustningen :)

// Stefan

Klicka här för att se alla bilder