Nyhet! Samyang lanserar...

En ny optik från Samyang, 24mm F1.4. Det kanske tilltalar just dig och det förstår vi, för även om det finns bättre optik så är Samyang väldigt populära och prisvärda. Det är många som har börjat att filma med Samyang då man får vidvinkel till ett bra pris, och att filma med vidvinkel är något nytt för många...

Optiken består av 13 glas varav 4st av typen ED, 2st asfäriska och UMC-behandling för att minska reflektioner. ED står för övrigt för Extra-Low Dispersion och betyder att glaset har egenskapen att ljus oavsett våglängd ska brytas lika mycket vilket ger bättre och skarpare bilder. Asfäriska glas har olika buktningar i mitten jämfört med ute på kanterna. De är svårare och därigenom dyrare att tillverka än sfäriska glas.

Mera info och priser kommer inom kort.